Wednesday, June 6, 2012

:: rindu pulot ::



hye assalamualaium.. hihi.. hermmm camne tah na start bebel mcm
dulu-dulu balik, macam tak ye-iye jea, haha, *bosan lettuw tkde GA" ag.

actually eyda kat kampung skrg nie, tapi takde pun sepupu sepapat kum kerabat kat cnie, cume ade atuk ngn yaya,ma ngn abah jea.. takpe la, oke le tuu en puas "sgt" dah berjalan kat kl,*mcm ta puas jea, haha*ah bertahun kt tak jejak kl..  oke la, oveall puas ati sebab akhirnya eyda kuar jugak dr kandang kan, law tak 2 bula cuti, 2 bulan la duk uma, merayap pon pusing-pusing kelilng uma je.. *heaven gila jalan-jalan keliling uma tw, =D * o, gambar ek, tak payh laa.. kl jea pon, len la kalau g narathoiwat ke, kann, nak juga bergambar bagai.. muah hwahwahwa..

err pastu malamnya ade kenduri kecik-kecik jea keduri arwah nenek..  tapi mcm ta best pulak, fmly yg dekat-dekat pun ada ja yg tak datang.. haihhhhh..

so far cuti kali nie boleh di katekan boring.. haa, next sem sbm cuti nak cari keje dah, at least dapat jugak tambah pengalaman, tambah kwn, tambah tabung kawin eyda u. heyy.. tu penting hokeyy..muahahaha.. k la, penat la pokpekppek.. buhbye lah korg..=D

2 comments:

ejulz said...

bgs3.. buat partime.. bljr berdikari.. :)

RAMLI SHOMAD said...

kunjungan Follow.. kunjung balik yach di http://ramli-shomad.blogspot.com/ sekalian Follow.. tank's.........

Popular Posts